Finha Trading Oy - Paperi- ja toimistotarvikkeiden tukkukauppa

Finha Trading Oy on paperiteollisuuden tuotteiden tradingyritys. Tavarantoimittajina ovat johtavat paperi- ja kartonkitehtaat sekä alan muut yritykset ja yhteistyökumppanit. Ostamme kakkoslaadun eriä, vahinkorullia sekä muita eriä sekä rullina, arkkeina että paaleina. Finha Trading Oy hoitaa myös teollisuuden satamavarastoihin jääneet rikko- ja ylijäämäerät. Yritys on perustettu vuonna 1981. FINHA TRADING OY: www.finha.fi

Finha Trading Oy historiaa

Finha Trading Oy:n perustivat vuonna 1981 Tuomo Halonen Oy:n (nykyisin Elecster Oyj) omistaja Tuomo Halonen ja Seppo Sihvonen. Meijerien UHT- ja pakkauslinjoja valmistava Tuomo Halonen Oy tarvitsi trading-yhtiön markkinoimaan erityisesti silloisen Neuvostoliiton alueen projektien vastaostona saatuja papereita ja muoveja. Finha Trading Oy:llä oli jo silloin vakiintunut asiakaskunta ympäri maailmaa. Finha Trading Oy avasi konttorin Museokadulla Helsingin keskustassa 1984. Mukaan yhtiöön tuli Terttu Putila, jolla oli kokemusta Jaakko Halonen & Co. Oy:stä, jonka voidaan sanoa olleen maan ensimmäisiä paperin sivurata- ja sekundaerien myyntiin erikoistuneita yrityksiä. Finha Trading Oy:stä tuli entistä selvemmin paperiteollisuuden tuotteiden vientiä harjoittava yritys, ja Tuomo Halonen Oy myi koko osakekannan toimivalle johdolle vuonna 1993. Seppo Sihvonen myi osuutensa  yhtiöstä SMC Service Oy:lle saman vuoden lopulla, ja Terttu Putila samoin vuoden 1995 alussa.

Konttori muutti 1995 Helsingistä Porvooseen kaupungin keskustasta Aktia Pankki Oyj:ltä vuokrattuihin tiloihin. Siitä alkaen sekä Finha Trading Oy:n että SMC Service Oy:n ja sen jälkeen muiden konserniin ostettujen yritysten hallinto ja johto on keskitetty Porvooseen. Finha Trading Oy täytti 30 vuotta 2011, ja toiminnan pyörittämisestä vastaa nykyisin neljä paperiteollisuuden myynnin ja logistiikan ammattilaista.

Paperiteollisuuden trading

Finha Trading Oy ostaa lähinnä sivuratoja sekä kakkoslaadun paperi- ja kartonkieriä, ylijäämävarastoja sekä satamien jättöjä ja rikkoeriä.
Viennin osuus on yli 90 prosenttia, ja myynti tapahtuu pääsääntöisesti neutraloituna paperiteollisuuden omien päämarkkinoiden ulkopuolelle.

Finha Trading Oy hoitaa myös muissa Euroopan pääsatamissa ja paperivarastoissa olevat erät.

Varastointi

Finha Trading Oy:llä on varastotilat Kotka-Hietasen Satamassa (Alfa-Paper Oy) sekä Imatralla konsernin kuitupaalauslaitoksen yhteydessä (Papinniemi Oy).
Tarvittaessa käytettävissä on myös vuokrattua varastotilaa pohjois-Euroopan satamissa.

 

Lue lisää:Lue lisää: Taksiyhtiömme auto edustettuna Iltasanomissa

Finha Trading Oy

Lähetä sähköposti. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

http://www.finha.fi/

Lisätiedot

FINHA TRADING OY
P.O.Box 88
Mannerheiminkatu 9-11
06100 PORVOO
Suomi Finland

Tel  +358 10 322 6950
Fax +358 19 536 1212